Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste skiver med sin eks

Hej.
Jeg sad den ene dag med min kærestes telefon hvor der dukker en besked op fra hans eks.

Hvor der står har du sagt noget til “mig” hvor efter jeg bliver nervøs og ked af det..

Skal respektere at han skriver med sin eks eller skal jeg sige at jeg faktisk bliver ked af det?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 15 år,

Det bedste du kan gøre, er at tale med din kæreste og forklare ham, hvad det er, som du føler. På den måde undgår i dårlig stemning og unødvendig bekymring.

  • xoxo, 16 år

hej med dig<3
Det er aldrig en god idé at snakke med sin ex på den måde. Man kan sagtens være venner med sin ex, men hvis man begynder at ungå at sige noget til sin kæreste om det, syntes jeg det er noget du (måske) skulle snakke med ham om.
Held og lykke.

  • Holly, 16 år

Hej!
Jeg forstår godt du bliver usikker, og det har du også ret til. Du skal helt bestemt ikke gå og være bange uden at fortælle ham noget. Man kan sagtens være venner med sin eks, men jeg ville tage en helt stille og rolig snak og finde ud af hvad det handler om. Ikke på en fustreret eller sur måde, for det kan sagtens være en misforståelse. Bare prøv og spørg ind. Det er helt sikkert ikke noget, men du skal hellere ikke gå og være bange.

  • Zebra, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat