Brev

Min kæreste er hele tiden sammen med hendes ex

Hej

Jeg er mega nervøs for at min bedste ven har noget med min kæreste (min ven er også hendes ex)

de er hele tiden sammen høre musik sammen og lægger overhodet ikke mærke til mig hvad skal jeg gøre?

Ps. Jeg får det mega dårligt når de er sammen.

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej, altså jeg ville ikke lægge noget over det men hvis du rigtig gerne vil vide det kan du teste dem. Spørg en person som du har tillid til og som ved at i er kærester om de vil hjælpe dig, bare få dem til enten at skrive og bare spørge direkte eller få dem til at prøve at flirte med hende.

Hvis du ikke har lyst til det kan du jo altid bare spørge hente.

Håber det hjalp😊💕

  • Luna, Pige, 12 år

Jeg syntes at du skal sige til hende at det ikke er så fedt at hun ikke lækker mærke til dig når du er sammen med din ex

  • Anonym, Pige, 16 år

Hejsa.
Jeg kan godt forstå du er bekymret og spikkuler over det, hvis jeg var dig ville jeg nok tage en snak med min kæreste og forklar hvordan jeg har det med det, det ville jeg nok gøre hvis min kærste og bedste ven var sådan. Men gå efter din mavefornemmelse.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat