Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han ikke vil være ved dig – drop ham. Så enkelt kan det siges. To måneder er ingen aldersforskel, så han har bare at stå op over for sine kammerater. ellers er han intet værd. Der er andre dyr på savannen.

  • Christel, Pige, 16 år

Hejsa
Jeg har selv stået i den situation. Da jeg gik i 1.g var jeg sammen med en fyr fra 2.g. I starten af vores forhold var der ikke ret mange, der kendte til vores forhold.

Jeg var/er selv af den holdning, at hvis man virkelig elsker en, så tør man fortælle sine venner og familie om det.
Jeg tror der gik en måned, før min ex fortalte sine forældre, at han havde fundet mig, og der havde vi været sammen en del gange.

Efter noget tid sluttede vores forhold, men vi fandt sammen igen. En dag vi havde sovet sammen og var på vej i skole, sagde han til mig, at hvis nogle vi kendte spurgte os, hvorfor vi gik sammen, så var vi mødtes på vejen. Vores forhold stod på sådan i cirka 6 måneder.

Når jeg ser tilbage på det forhold kan jeg se, at det er en forkert måde at have et forhold på. Jeg turde ikke sige til ham, at jeg gerne ville have vores forhold offentligt. Så derfor forblev jeg en “hemmelighed” for de fleste af hans venner.
Hvis du tør, så fortæl ham, hvad du føler. For en kæreste skal ikke gemmes væk.

Og måske vil hans venner komme med små kommentarer om alder. Min nuværende kæreste er også ældre end mig, og hans venner kom i starten af vores forhold med små sjove kommentarer i forhold til aldersforskellen, men nu har de fuldt ud respekt for vores forhold.

Jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden

  • Ikke dit rigtige navn, Pige, 18 år

Halløj, jeg har også en kæreste. Vi har været klrester i omkring 4,5 måned nu og det er ikke særlig lang tid siden vi fortalte det til hans venner, men det var mest mig der var nervøs. Han sagde til mig “jeg får jo alligevel nye venner efter folkeskolen” så han var ligeglad med om de ville drille ham. ( jeg skal til og i 8 btw ) det jeg prøver at sige er at hvis han virkelig godt kan lide dig, så burde han være ligeglad med hvad de andre mener. Men du kan altid give ham lidt tid ligesom min kæreste gav mig hvilket var virkelig rart😙 held og lykke💚

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat