Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min ex

Hej jeg havde en kæreste for 2 år siden

og vi har ikke været sammen i 2 år

men er begyndt at se interesse i hende igen

ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Jeg ville sige at du virkelig skal tænke over om de her følelser er ægte eller om det bare er fordi du måske keder dig og måske holder fast i fortiden. Hvis du virkelig kan lide hende igen burde du måske prøve at få kontakt til hende igen og så ja prøve at arbejde på det derfra?

Håber jeg var til nogen hjælp.

Kh mig

  • En der prøver at hjælpe:), Pige, 16 år

Hej dreng på 15.

Jeg syntes du skal tænke MEGET på hvad du selv føler omkring det, og tænk også på hvad der fik jer til at slå op i første omgang, er det noget som har ændret sig, eller er det meget det samme som dengang.

Hvis du tænker du gerne vil gå videre med det, så snak med ham/hende omkring hvad de føler omkring det, forventningsafstem med hinanden, det er sjovt at gå ind i noget som de måske ikke har lyst til.

  • Pige, 17, Pige, 17 år

Hej

Jeg synes du bør tænke rigtig meget over om du faktisk gerne vil tilbage til hende igen. Specielt også over hvorfor i slo op og om det så overhovedet ville være en god ide. Det er selvfølgeligt op til dig selv, men ja.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat