Brev

Min bff flirter med mit crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år kender følsen mig ig min veninde har det samme cruhs…..
Men har du prøvet og soge til hende at du har et crush på ham eller hvis hun godt ved det så du måske og sktive til ham du kan lide ham lidt eller noget vis det er kan du skrive eller noget hpber det hjælper

  • Hjælper, Pige, 11 år

Jeg har også været kærester med min bedste venindes crush hun var så sur på mig og da han så slog op var hun helt normal igen. Det jeg prøver på at sige er at man også skal passe på hvordan man selv bliver.👍håber det hjalp.

  • Pige på 10 som gerne vil hjælpe, Pige, 10 år

Hvis jeg var dig ville jeg spørge om hun også kunne lide ham eller hvad der foregår, og hvis ikke ville jeg spørge om hun var sød at futte over og flirt med en anden:) Når en veninde kan lide en holder man sig væk. De ikk’ værd at samle på så

  • Hjælperen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat