Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min bff flirter med mit crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år kender følsen mig ig min veninde har det samme cruhs…..
Men har du prøvet og soge til hende at du har et crush på ham eller hvis hun godt ved det så du måske og sktive til ham du kan lide ham lidt eller noget vis det er kan du skrive eller noget hpber det hjælper

  • Hjælper, Pige, 11 år

Jeg har også været kærester med min bedste venindes crush hun var så sur på mig og da han så slog op var hun helt normal igen. Det jeg prøver på at sige er at man også skal passe på hvordan man selv bliver.👍håber det hjalp.

  • Pige på 10 som gerne vil hjælpe, Pige, 10 år

Hvis jeg var dig ville jeg spørge om hun også kunne lide ham eller hvad der foregår, og hvis ikke ville jeg spørge om hun var sød at futte over og flirt med en anden:) Når en veninde kan lide en holder man sig væk. De ikk’ værd at samle på så

  • Hjælperen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat