Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min bedste vens kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ærligt han lyder som en rigtig god ven, og nogen gange er det bedre at være venner end kærester eller flirts. Jeg forstår at du synes han skulle have fortalt det og det skulle han også, men jeg synes det ville være synd at miste en ven på den måde. Tag en snak med ham og prøv at se om du kan holde ud at være venner med ham selvom om han har en kæreste, desuden tror jeg ikke det forhold vil vare for evigt. Men tænk over om du hellere vil have en ven eller en kæreste❤️

  • ❤️, Pige, 15 år

Hej jeg kan godt fåstå dig og hvorfor du bliver så såret de ville jeg også og de er jo rigtig lidt tarlit at han ikke siger at han har en kæreste så man har brugt 2 måneder på at flute med ham så han kunne blive din de er ikke så rat men du skal slet ikke være ked af de fordi de er faktisk rat at være single de er jeg nemlig og jeg har haft de samme ting som du har det og hvos dig og ham vil komme sammen så har du fået hvad du ville men så kunne de seket være din veninde bliver shalu på dig så hun skal bare have ham tro mig hun ville sekert komme over til dig og sige hines problemmer med ham så du skal bare smile du skal nok finde en tube til dig en som da kan lide dig.

  • Freja, Pige, 11 år

Sig det til din mor eller så noget og prøv ellers at skive til de voksne håber du prøver at forstå at livet er sådan og man skal aldrig opgive.

  • 11 årgie pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat