Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min bedste ven er bøsse.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Nej, du er ikke skør. Det lyder vildt romantisk. Det er skønt. Jeg undrer mig bare over, hvorfor I holder jer lidt væk fra hinanden. Jeg tror nemlig, at din ven har det på samme måde som dig. Han kyssede dig vel ikke sådan for ingenting, og du gjorde jo heller ikke modstand. Måske er du til drenge.
Der er slet ikke noget galt med at være bi- eller homoseksuel. En ud af ti drenge er homoseksuelle, og de fleste, måske endda alle, piger er biseksuelle, selvom de måske ikke selv ved det eller vil indrømme det. Så der er slet ikke noget forkert ved at være homoseksuel.
Man kan faktisk også skifte seksualitet en af vejen. Når man er i omkring starten af teenagersårene, som du jo er, er det meget normalt, at ens seksuelt skifter pludseligt. Måske var du kun til piger før, til drenge nu, men til begge køn om en måned. Det er selvfølgelig også helt okay, at have en skiftende seksualitet. Måske tænder du både på piger og drenge, men ikke ser dig selv i et kæresteforhold til en dreng.
Du er kun 13 år og har (forhåbentligt) massere år foran dig, så du har lang tid til at lære dig selv og din seksualitet at kende. Man kan nok heller aldrig være helt sikker på sin seksualitet.
Du kan bare tage det hele med ro og se, hvad der nu skal ske. Måske er det her bare en fase eller også ligger der ægte følelser bag kysset. Men husk, at mange unge af og til kysser deres venner.
1000 gange held og lykke.
Jeg håber, at du kan bruge mit råd og mine facts til noget.
Mvh. #1. 🙂

  • #1, 15 år

Du er helt sikkert IKKE skør. Det er helt normalt at kunne lide en af samme køn. Det er også helt normalt at man bliver lidt forvirret… For samfundet er meget bygget op om heteroseksualitet. Trust me,jeg ved det… Er selv homoseksuel.
Nå men uanset hvad, synes jeg du skal snakke med din ven igen.. Måske kommer der til at ske noget imellem jer, måske ikke, men det ville være synd at gå glip af et godt venskab. Og det lyder som om i er rigtig gode venner så det ville være irriterende hvis det gik helt i stykker 🙂

  • Blablabla, Dreng, 18 år

Hej, vi er to piger som er rigtig gode venner, og vi har en veninde som er lesbisk. Hun er 14 år gammel, og går i drenge-tøj. Vi synes det er fedt at hun tør gøre det. Der er ingen som ser ned på hende, så vi er sikre på at dine venner heller ikke vil se ned på dig, for det er jo en naturlig ting.
Du er stadig ung, så ikke tænk så meget over det, nyd livet i stedet for. Så skal du nok finde ud af hvad der er rigtig en dag.
Held og lykke fremover 🙂

  • Kender en anden, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat