Brev

Min bedste ven = crush???!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kommer an på hvem han er som person men tror først lige du skal se om han også kommer hen til dig uden at du siger noget eller går over til ham

  • ANONYM, Pige, 16 år

personligt prøv kom tætter på ham, giv ham små hints om, at du kan lide ham fx. Spørge om i ikke skulle ud i byen eller hjem hos en og bare hygge. Han er måske lukket lidt inde, men det vigtigste er også, at du skal åbner ham op og hans øjne så han indser dig, lad vær med at direkte sige du kan lide ham eller elsker ham. Stille roligt skridt efter skridt

  • Den hjælpsome, Dreng, 17 år

Hejsa
Prøv at være mere sammen med ham uden de andre rundt om. Det er svært at se eller føle hvordan han har det med dig. Normalt burde de ændre sig omkring dig når i er alene. Jeg forstår heller ikke drenge men prøv at springe ud af det.

Håber det går godt

MVH mig

  • Keglen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat