Brev

Min bedste ven

Hej børnetelefonen.

Jeg er en pige på 12 år og jeg har en bedste ven som er en dreng.

Problemet er bare at jeg tror at han kan lide mig fordi at alle drengene snakker om det og fordi at i de mindre klasser kunne han lide mig (det har han selv sagt).

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre for jeg vil bare gerne være venner med ham.

MVH en pige på 12 år

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at sige det som det er: jeg vil bare være venner med dig det kan du bare sige bliver han ved så kan du måske tale med en voksen som du er tryk ved om det😊

  • En person, 16 år

Det er helt normalt at man har en drenge ven som kan lide en men prøv og se på det positive prøv og tænk vis der sletter ikke var nogen der kunne lide dig men jeg kan godt forstå at du bliver lidt skræmt og når man er ved at være i teen alderen kan man godt være lidt nyskerie du kan prøve og vente i lidt tid og se om han kommer over forelskensen vis ikke så tag en snak med ham ansigt til ansigt

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej pige

Synes vis du får følser for ham sig det til ham ellers sig lige nu vil jeg kun være venner men vis jeg er forelsket siger jeg det
Kh pige 11 år

  • Min veninde er sej, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat