Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mig og min kæreste?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare hvad der sker. Hvis hun dropper dig for en anden hun elsker højere Er hun jo bare er værd at samle på. Jeg ved det kan være svært har selv prøvet lignende men det er stadig svært med en man elsker

  • Anonymous, 16 år

Jeg tror det er fordi at du holder så meget af hende, og har haft set på samme måde før.
Tænker på om du måske kunne fortælle hende det? Altså fortælle hende hvordan du har det? Måske forstår hun det og har det på samme måde? Jeg ville ihvertfald forstå det, og ved jo at jeg godt seæv kan have det på samme måde.
Og så bliver de piger glade når deres kæreste åbner op overfor en, i stedet for at holde ting for en selv. For så kan vi jo hjælpe.

så mit råd er helt klart at du kunne snakke med hende om hvordan du har det

  • TheHelper, 16 år

Jeg har selv en kæreste og jeg er også bange for at miste ham nogle gange. Jeg er sikker på at hun stadig holder af dig. Du kan prøve at spørge hende og hvis ikke det hjælper kan du prøve at snakke med hende om det. Hun vil sikkert sige at hun stadig elsker dig og så tror på det

Håber det hjælper
Knus fra mig

  • JAER JEG KAN HJÆLPE, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat