Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mig eller min krop?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du lærer ham bedre at kende og ser om I har noget tilfælles. Interesser, synspunkter, væremåde osv. I øvrigt kan man jo ikke skille person og krop helt ad. Du er jo også din smukke krop og det skal du bare være glad for. Nyd det, nyd dig selv og nyd andres interesse for dig og din krop.

  • Lea, Pige, 16 år

Jeg synes at du burde tage chancen, og prøve at blive kærester med ham, hvis det er det du vil. Hvis han siger han kan lide dig, er det den perfekte mulighed for at prøve dig frem. Hvis det kun er din krop han kan lide, så finder du nok ud af det med tiden, imens i er kærester, ellers skal i nok lære hinanden bedre at kende

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Jeg ville heller ikke ta det så tungt men bare springe ud i det. Vi kan jo lisså godt se i øjnene at det første drenge falder for hos os er jo vores bryster og vores røv. Og så senere finder de ud af personligheden bag og så er man skal finde ud af om man så passer sammen. Synes ikke man skal gå og bebrejde drengene. vores krop er jo vores “udhængeskilt” og det de blir opmærksom på og så er det først man skal til at lære hinanden at kende. Go for it og lær ham at kende!

  • pige på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat