Brev

Mere end venner?

hej

jeg er 14 år
jeg har fået føler for en dreng
en af mine veninder går i klasse med,
de bor omkring 1 time væk fra mig.

jeg skriver okey tit med ham
og vi snakker om alt (også ting andre ikke ved)

jeg ved ikke om jeg skal spørger ham om kæreste
eller om det bare er for mærkeligt.

jeg ved heller ikke om han kan lide mig

hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Altså du skriver at han bor en time væk fra dig, så det virker ikke til at i har mødt hinanden face2face. det er altid svært at have et ”langdistance” forhold. men jeg syntes helt klart at i skal tage en dag af gangen, du er stadig ret ung.
men hvis du føler det er ægte så spring ud i det. hvis det er ægte kærlighed kan det ikke gå galt xD

håber det bedste for dig <3

  • Emzi, Pige, 17 år

Fortæl ham hvad du føler. Det er det bedste råd jeg kan give dig. Hvis han ikke føler det samme kan du jo altid spørge ham om i kan forblive gode venner.

  • Problemløseren69, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere