Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mentalt utro på min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvorfor bekymre du dig om det? Alt levende nedbrydes på et tidspunkt. Du vil ikke huskes om 100 år, så hvorfor ikke flirte med de flotte fyre? Konsekvensen er midlertidig, du vil før eller hen dø og der følger konsekvenserne ikke med.

  • Guru, Dreng, 15 år

Jeg må indrømme at jeg ikke har gode erfaringer med langdistanceforhold. Jeg mødte en dreng til et fodboldstævne og selv om vi boede i hver sin ende af landet blev vi kærester og skrev hele tiden. Men kunne simpelt hen mødes ALT for sjældent for der var ALT for langt. Jeg havde jo også sexuelle behov og dem kunne jeg jo ikke få opfyldt. Til sidst gav jeg op og gav mig hen til en fyr. Jeg skrev så til min kæreste og fortalte som det var at jeg var blevet dusket og vi blev enige om at slå op. Så ikke for at gøre dig ked af det men langdistanceforhold er bare svære at få til at funke.

  • Den svage pige, Pige, 16 år

Jeg tror der er mange par der har haft samme problemer. I kan prøve at tage en pause. Jeg tror godt han vil kunne forstå at du savner singlelivet men stadig elsker ham. Udfordringer gør kun jeres forhold stærkere. Snak sammen og måske aftaler i at i vil ud og prøve verden lidt af. Så kan i altid være venner og komme tilbage til hinanden hvis i bliver sikre på det. Men usikerhed hjælper ikke nogen og hvis du er i tvivl om dine følelser skal det tages hånd om inden det ødelægger jeres forhold. Husk at det ikke er aldrig skamfuldt at have de følelser du har. Man kan jo ikke gøre for det

held og lykke <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat