Brev

Men jeg har en kæreste?..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har været i den situation og jeg valgte ikke at gøre noget ved det
altså jeg vil jo heller ikke være egoistisk jeg overvejede at prøver at spørge min ven om han ville gå ud med mig uden at slå op med min kæreste inden jeg ved godt at det er mega egoistisk men min kæreste ville jo aldrig finde ud af det men jeg har det også dårligt over at jeg kunne finde på at tænke sådan noget . jeg ved godt at man siger at med ærlighed kommer man længst men altså der er undtagelser så må du vurdere om det her er en af dem

  • hej, Pige, 13 år

Hej
Jeg synes du skal prøve at vudere, hvem af dem du kan lide som betyder mest for dig. Hvis du begynder at have stærkere følelser for pigen synes jeg at du skal slå op med din kæreste.

m.v.h mig<33

  • Hej!, Pige, 12 år

Hejsa!
Jeg synes at du skal mærke godt efter om hvem du bedst kan lide. Det kan også være at det bare er en fase. Det har jeg selv oplevet og jeg troede jeg kunne lide min veninde bedre, men det var bare noget jeg troede.

Det kan også sagtens være at du har stærkere følelser for din veninde.
Du skal nok finde ud af det!
Giv kærligheden en chance 🙂

K.H pige der har prøvet det <3

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat