Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Men jeg har en kæreste?..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har været i den situation og jeg valgte ikke at gøre noget ved det
altså jeg vil jo heller ikke være egoistisk jeg overvejede at prøver at spørge min ven om han ville gå ud med mig uden at slå op med min kæreste inden jeg ved godt at det er mega egoistisk men min kæreste ville jo aldrig finde ud af det men jeg har det også dårligt over at jeg kunne finde på at tænke sådan noget . jeg ved godt at man siger at med ærlighed kommer man længst men altså der er undtagelser så må du vurdere om det her er en af dem

  • hej, Pige, 13 år

Hej
Jeg synes du skal prøve at vudere, hvem af dem du kan lide som betyder mest for dig. Hvis du begynder at have stærkere følelser for pigen synes jeg at du skal slå op med din kæreste.

m.v.h mig<33

  • Hej!, Pige, 12 år

Hejsa!
Jeg synes at du skal mærke godt efter om hvem du bedst kan lide. Det kan også være at det bare er en fase. Det har jeg selv oplevet og jeg troede jeg kunne lide min veninde bedre, men det var bare noget jeg troede.

Det kan også sagtens være at du har stærkere følelser for din veninde.
Du skal nok finde ud af det!
Giv kærligheden en chance 🙂

K.H pige der har prøvet det <3

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat