Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mega forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Prøv, at snakke med hende. Lære hende at kende. Så spørg hende om hun kan lide dig, når i er tætte. Håber det hjalp.

  • Ano, Pige, 14 år

du kan jo spørge om hun har d på samme måde som dig, og hvis hun har er det jo godt. Og så kan du jo spørger om i skal være kærester, men hvis hun ikke er klar på at være direkte kærester kan i jo bare tage det stille og roligt. Sådan der ikke noget seriøst forhold bare sådan mere relaxed ig. Ved ik så meget om d men ville personligt selv have det federe med at have et lidt mere casual forhold hvis du forstår. Så det bare sådan en hyggemakker i stedet for en kæreste. ig

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat