Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mangler kæreste, forvirret…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Forstår dig 100% – Kom selv ud som biseksuel sidste år. Efter mange overvejelser, som du også har. Det tog også mange år. for mig at indse jeg ikke kun var til drenge.

Som du selv skriver til slut, kan det bare være du er kræsen? For man kan sagtens synes ens eget køn er smukke, søde og man føler sig lidt tiltrukket af dem. Uden at man er homoseksuel.

Men det vigtigt at du lytter til dine følelser osv – Et spørgsmål du kan stille dig selv er: Kan jeg se mig selv i et forhold med en pige/dreng?
Hvis man kan svare ja, kan der være noget på tale.
For nogen skal man også have prøvet noget, før man kan begynde at sige hvad man er til. Mens andre ved det, uden at have nogle/få erfaringer.

Du kan måske også se nogle videoer, og læse nogle historier om folk der er homoseksuel og deres tegn på at de var det. For hvis du genkender mange af de følelser osv. kan der igen være noget på tale – Men kun hvis det ikke kommer til at forvirre dig mere, samt hvert historie er forskelle. Så der er intet der er rigtigt og forkert!!

Du behøves slet heller ikke label dig selv!! Hvis du ikke føler for det, så lad være. Da det vigtigt du skal føle dig tilpas.

Det vigtigste er bare, du lytter til dine følelser. Samt ik´skynd dig, da det ikke hjælper ´noget. Det tager den tid det tager!!

Lige en anden ting, bare fordi man kommer ud som fx. lesbisk er det ikke det man er resten af livet. Man kan sagtens gå fra fx. lesbisk til biseksuel, eller panseksuel til bøsse.

Held og lykke <33 – håber du finde ud af det
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat