Brev

Måske ulykkelig forelskelse

Hej børnetelefonen
Jeg er 14 år, og går i 8. klase.
Jeg har været meget forelsket i en fra klassen. Hun kan rigtig godt lide at snakke med mange af de andre drenge. Og jeg ved at der er minimum en der også er forelsket i hende.
Hun har sagt til mig at jeg var pæn, men jeg ved jo ikke om hun så har følelser for mig.

Før jul lavede vi en soveaftale, hvor hun var med. Jeg havde sagt til mig selv at jeg ville prøve det af, men da jeg var situationen, kunne jeg ikke pga. hun nussede med en anden dreng.

Så mit spørgsmål er om I synes jeg skal prøve på hende alligevel(ligesom mange andre) eller jeg skal lade vær?

Hilsen Dreng 14 år

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det værste der kan ske er at der ik sker noget. Hvids der er flere der kan lide hende er hun vel forberedt på det, ik?!. Jeg ved det kan være svært men det er helt klart bedst at prøve.. Håber du kan bruge mit svar hæld og Lykke. Hilsen dreng på 13

  • Hjælperen., Dreng, 13 år

ALTID start i det små. ellers kan du risikere at virke påtrængende, og så skynder hun sig væk.
læg op til at du er interesseret i hende i skoletiden. eventuelt hvis i er i en arbejdsgruppe sammen, eller hvis i har nogle fællesvenner så hæng mere ud med dem. stille og roligt kan du komme tættere på hende. hvis i så får en stund alene så bare sørg for at have en samtale igang, der kan fortolkes på, så du altid har noget at vende tilbage til hende omkring. det kan være så ligegyldigt som en serie eller noget i den durk.
bare skab en form for intern ting, så kommer det så småt.
piger har det typisk med at overtænke situationer, hvor de er interesserede i nogen, så bare hvis din interesse, men diskret.

  • rosa, Pige, 16 år

Du skal bare gøre det ellers er der en anden der tar hende

  • en dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat