Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Måske ulykkelig forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det værste der kan ske er at der ik sker noget. Hvids der er flere der kan lide hende er hun vel forberedt på det, ik?!. Jeg ved det kan være svært men det er helt klart bedst at prøve.. Håber du kan bruge mit svar hæld og Lykke. Hilsen dreng på 13

  • Hjælperen., Dreng, 13 år

ALTID start i det små. ellers kan du risikere at virke påtrængende, og så skynder hun sig væk.
læg op til at du er interesseret i hende i skoletiden. eventuelt hvis i er i en arbejdsgruppe sammen, eller hvis i har nogle fællesvenner så hæng mere ud med dem. stille og roligt kan du komme tættere på hende. hvis i så får en stund alene så bare sørg for at have en samtale igang, der kan fortolkes på, så du altid har noget at vende tilbage til hende omkring. det kan være så ligegyldigt som en serie eller noget i den durk.
bare skab en form for intern ting, så kommer det så småt.
piger har det typisk med at overtænke situationer, hvor de er interesserede i nogen, så bare hvis din interesse, men diskret.

  • rosa, Pige, 16 år

Du skal bare gøre det ellers er der en anden der tar hende

  • en dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat