Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Måske betød det mere for mig end ham

hej
jeg er en pige på 15 og skal på efterskole efter sommerferien.

Jeg var til en fest forleden hvor jeg kyssede med “drengen”. Der var god kemi og alt det der. Men han virker ret ligeglad og såden. Tror det betød mere for mig end for ham.

Jeg har bare haft en klump i maven lige siden og jeg ved ikke hvorfor. Jeg har følt mig lidt deprimeret men også en smule anderledes.

hvorfor?

15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år

Det ville nok være en god ide at snakke/skrive med ham om det. Man ved jo aldrig, hvad den anden person tænker.

Du skriver, at han virker “ret ligeglad og sådan”. Men det lyder heller ikke som om, at du selv har taget kontakt til ham efterfølgenede eller lign., så måske tror han også, at du er ligeglad med ham? Igen man ved jo aldrig, hvad folk tænker.

Men det lyder som om, at det er lidt vigtigt for dig, så jeg synes bare, at du som sagt skal snakke/skrive med ham om det. Du behøver selfølgelig ikke spørger helt direkte med det samme, men derimod bare “casual” nævne, at I kyssede, og så snakke lidt om det derfra.

  • Anonym, Dreng, 19 år

Altså ikke for at spoile noget, men jeg synes altså jeg har lagt mærke til at drenge ikke lægger så meget i hvem de kysser. Mange drenge kan sagtens kysse til højre og venstre uden det betyder så meget for dem. Tro mig, jeg har selv oplevet det.!Og når nu du skal på efterskole synes jeg det ville være ærgerligt hvis du hele tiden spekulerede på “ham derhjemme”. Jeg har selv gået på efterskole det sidste år her og man møder simpelthen så mange søde drenge og piger og får så mange venskabsrelationer og seksuelle relationer osv. at det er træls hvis man ikke fri af det derhjemme. Så glem ham og kast dig ud i efterskolelivet – det bliver det bedste år i dit liv!

  • Thea, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat