Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Månedsgaver

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år en måneds gave behøver ikke og være det helt store det kan være en lille ting som ikke koster så meget lave noget han kan lide og lave så bliver han hvis nok glad (håber det hjælper en lille smule<3
(Have en god månedsdag)

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 13, jeg synes overhovedet ikke der er noget galt med det. Men det behøves jo heller ikke være en hel dyr gave men måske bare et par hurtige ting, som hans ynglings slik eller sådan noget:)

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat