Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Månedsdag

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
1) Jeg synes du skulle tage ud i biografen og se en film ellers kan også se en film som i finder selv derhjemme så kan i også hygge lidt mens i ser den…………..
2) Jeg synes ikke i skulle have sex nu fordi den sexuelle lavalder er 15 og din kæreste er kun 11 jeg synes i skulle vente til at i begge havde været kærester i 3 måneder hvis i stadig er sammen kan i jo tage det på banen igen

  • Hys, 15 år

Hej.

1) Du kunne evt. tage din kæreste i biografen, ud og spise eller måske bare sove sammen med ham? Bare hyg jer og spis lidt slik 😉

2) Jeg har brugt denne side i lang tid, og hver gang jeg kigger får jeg afvide, skal i have sex er det under jeres egen grenser. Så hvis i føler at i er klar, jamen så håber jeg da i nyder det. Det jeg så vil sige til jer/dig er at sex “kan” gøre dig gravid. Så når det er sagt bare pas på! husk kondom osv..

Håber det hjalp! 😉

  • Valdemar N., Dreng, 13 år

Tag ud og spis?
Hygge dag?
Bio?
Sov sammen?
Gå en tur? osv.. Men JEG synes ikk i skal have sex endnu..
I er kun 12 og 11 var det sådan, kan allerede ikk huske det hahaha:D
Men sex grænsen i Danmark er 15 og op.. MEN det er vigtigt at i bare hygger jer sammen.. Håber da det bedste for jer i fremtiden?;D
ses

  • Anonymous, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat