Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Må ikke se min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis i ikke må ses så kan i facetime?

Og det kan være at han kan prøve at tale med sin far om det og i kan måske få lov at se hinanden igen.

Håber i finder ud af det<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Halløj, kan du måske sige/skrive til hans far og forklare hvor stort dit behov er for at se ham og at du blev virkeligt chokeret og ked af det da du fik af vide at i ikke måtte ses. Man vinder ingen sejer uden at kæmpe! Hvis i virkeligt IKKE må ses så prøv at få det bedste ud af at han er hjemme. I kunne lave en masse vildt fede ting på FaceTime! FaceTime dates er virkeligt hyggelige og nemme at lade som om man er sammen. I kunne fx se en film, altså den sammen sådan starte den på samme tid og spise det samme mad fx. popcorn. Jeg kender godt pølsen af savn! Selvom det er svært så måske prøv at finde noget der kan forhindre dine tanker lidt. Noget kreativt, lære nogle madopskrifter osv. Bare tænk at det ikke bliver sådan her forevigt og brug tiden du har for dig selv fornuftigt! Du kan tænke på en MASSE ting i kan lave når i må ses igen. Og noget alene tid er godt for ALLE en gang imellem. En larve skal også have alenetid og isolation for at blive til en sommerfugl. Jeg håber virkeligt at du finder ud af det og jeg ønsker dig og din kæreste alt det bedste<3 Savn betyder KUN at du elsker ham. Hvis det ikke gør lidt ondt inden i ville det betyde at du ikke elskede ham husk det!

  • Dreng, Dreng, 14 år

Hej pige på 14.

Uha, det er godt nok en træls situation, nogle gange så er det bare sådan med forældre.

Som der er blevet skrevet i et andet brev så er det en god idé at face time og ringe. Selvom det ikke er det samme holder i kontakten og det er det vigtigste.

Jeg tænker også det kunne være en god idé at tale med hans far og fortælle at i er meget kede af at det ikke blive fortalt til ham men om i ikke nok må få en chance til.

Giv den gas og sig at fra og med nu fortæller han selvfølgelig altid hvor og hvornår han er og tager afsted.

Du må have det godt.

  • Nnsns, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat