Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen kæreste noglesinde (bøsse)

Hej alle sammen

jeg er en 14 årig dreng

bare rigtig usikker på

om der er noget galt med mig

fordi jeg er bøsse (ikke sprunget ud)

og jeg får det så dårligt

når folk taler om kærester

fordi jeg aldrig har haft en

er også bange for jeg aldrig

kommer til at finde nogle

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kender dine følelser. Jeg er lesbisk (dog ude til de fleste i min omgangskreds) og har aldrig haft en pigekæreste. Kun legekærester i de små klasser haha. Måske kan det trøste dig at vide at næsten alle slår op med deres kærester ret hurtigt hvis de får dem i 14-15 års alderen. Folk prøver bare tingene af men det er de færreste der har seriøse forhold i folkeskolen.

Det er også forståeligt at man har sværere ved at finde en kæreste når man ikke er hetero da udvalget er betydeligt mindre. Tag dig god tid og fokuser på dig selv. Man er stadig ved at udvikle sig selv og sin identitet i vores alder så fokuser på det. Man er også bedre rustet til et forhold når man har sig selv på plads. Lad vær at prøve at tvinge dig selv til kærlighed. Den kommer når du finder den rette <3'

ellers held og lykke!!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej.

Der er ik noget galt med dig fordi du er bøsse

Det er helt normalt og selfølgelig finder du en der ka lide dig. Det er rigtig sejt du skriver ind til nogle børn og selv Morten Münster fandt en så det gør du også😘

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Først og fremmest, så tag den tid det tager for dig at blive klar før du springer ud, og hvis du ikke føler at du har brug for at udbasunere det til alt og alle, så behøver du ikke det.

Før eller senere kan det være du er heldig at møde en som du forelsker dig i og der måske ovenikøbet gengælder følelserne, men vil også indrømme at det er lidt sværere i dag end for nogle år siden, da der ikke er datingsider for homoseksuelle under 18 år. Boyfriend.dk havde engang adgang for 15-årige, men pga., nogle skandaler blev den option fjernet. En mulighed for at møde en sød dreng er at undersøge om der skulle være LGBT-grupper i nærheden af hvor du bor. Der er der oftest mulighed for at møde nogen, og der er kommet flere af disse grupper uden for storbyerne.

  • Jesper, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat