Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ham???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal fortsætte med ham, hvis i skriver så meget sammen og at du syntes så godt om ham betyder jo bare, at du har følelser for ham. Og at han svarer og er så nice at være med er sikkert et tegn på han kan lide dig. Kan ikke se at i taber følelser, medmindre i trækker det i for lang tid og ingen “gør” noget for at pushe det. Er selv en dreng og det er sådan vi er ved piger vi kan lide, men vi tør ikke særlig tit at pushe det. Held og Lykke, mvh en Dreng

  • :-), Dreng, 12 år

Hej😉

Jeg syndes bestemt at du bør blive ved med at snakke sammen med ham. Det lyder som du har det sjovt med at skrive med ham. Og hvis han spørger dig om i skal komme sammen syndes jeg at du skal takke nej nu hvor du mener at du har ingen følelser for ham. Du kan sagtens sige det pænt og sødt. Hvis han virkelig kan lide dig vil han komme tilbage efter han måske er trist, nu hvor du har takket nej. Alt godt til dig
Vh pige

  • K, Pige, 12 år

Hej. Jeg kan godt se, at du står i et forvirrende problem.

Hvis jeg var dig, ville jeg nok tage en snak med ham om dine følelser. Tit og ofte, når der kommer følelser involveret fra en af parterne eller begge parter, kan det hurtigt blive noget værre rod, hvis man ikke laver en forventningsafstemning om tingene sammen.

Fortæl ham, at du synes han er rigtig sød og at du har lidt for ham, men du helst ikke vil noget seriøst, da du ikke er klar til det. Det er vigtigt, at han ved det, så han ikke får falske forhåbninger – Dog skal du være indstillet på, at han måske ikke har lyst til at flirte og ses mere, fordi han måske vil noget mere. Men igen, tænk på hvis det var dig – Ville du så ikke også vide det, hvis personen ikke ville det samme som dig, før det blev for seriøst fra din side? 😉

Håber mit råd kan hjælpe dig <3

  • M B), Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat