Brev

Løjet overfor kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal fortælle ham det, for alder er bare et tal og der er ikke særlig stor aldersforskel mellem dig og din kæreste. Hvis han elsker dig vil det slet ikke ændre på noget.

  • pige, 14 år, Pige, 14 år

Jeg ved ikke hvordan han kommer til at reagere. Mange siger at alder bare er et tal, men det har også meget at gøre med modenhed. Der er forskel på en 15 årigs og en 13 årigs hjerne. Du har jo også løjet for ham om det. Ærlighed, loyalitet og kommunikation er de vigtigste byggesten i et forhold. Derfor synes jeg, at du skal fortælle ham det. Det er rigtig svært, og jeg forstår det fuldkommen! Men ærlighed kommer først. Ellers er forholdet bygget på en løgn. Alder betyder alligevel en del, når man er i teenage årene. Men prøv at være åben og ærlig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg ved ikke hvordan du har løjet om det og det er også lige meget. Du skal bare sige det. Hvis han elsker dig er det ikke et problem.

  • Anonyme Bobby, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere