Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Løjet overfor kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal fortælle ham det, for alder er bare et tal og der er ikke særlig stor aldersforskel mellem dig og din kæreste. Hvis han elsker dig vil det slet ikke ændre på noget.

  • pige, 14 år, Pige, 14 år

Jeg ved ikke hvordan han kommer til at reagere. Mange siger at alder bare er et tal, men det har også meget at gøre med modenhed. Der er forskel på en 15 årigs og en 13 årigs hjerne. Du har jo også løjet for ham om det. Ærlighed, loyalitet og kommunikation er de vigtigste byggesten i et forhold. Derfor synes jeg, at du skal fortælle ham det. Det er rigtig svært, og jeg forstår det fuldkommen! Men ærlighed kommer først. Ellers er forholdet bygget på en løgn. Alder betyder alligevel en del, når man er i teenage årene. Men prøv at være åben og ærlig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg ved ikke hvordan du har løjet om det og det er også lige meget. Du skal bare sige det. Hvis han elsker dig er det ikke et problem.

  • Anonyme Bobby, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat