Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Løgn

Jeg har været på en “Camp”
og der har jeg mødt en ny dreng

mig og den dreng blev gode venner
men ik mere end det

men jeg havde et crush på ham
så jeg kom til at sige til min klasse at vi var kærester
og den “camp” skal min klasse snart på sammen med mig

og hvad gør jeg vis de finder ud af at jeg har løjet??
Ham drengen ved ikke engang
at jeg har fortalt at vi var kærester(uden vi var)

12 år
Svar fra andre

Børn

du kan måske sige til den dreng hvad du føgler og hvad du har komme til at gøre. det kan jo være at han syndes at det er sødt eller sjovt gjort. eller han kan lide dig. vis det nu er at han bliver sur så kan du jo altid finde en anden så er han ikke det vær.. ved ikke om du ville gøre det var bare en ide men du bestemmer helt selv hvad du ville

  • Anonym, Pige, 14 år

ejjj, den er svær. Fortæl til ham hvis du ser ham igen (uden nogen ser det) at du fortalte om ham til di klasse og de andre har fået en teori om at i er kærester, og at du egentlig ikke orker mere at fortælle at i ikke er. Fordi det kun bliver værre, og bed ham om bare at bide det i sig eller noget, eller i kan finde på at fortælle at i var kærester men slog op og er bare rigtig gode venner.

  • Anonym, Pige, 14 år

Måske du skulle sige til drengen hvad du føler for ham og sige til sin klasse at SU kom til at sige noget forkert som ikke passer.
Jeg håber at du får løst det.
K.H. Pige 11 år

  • Josefine, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat