Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Glem en pige

Jeg har brug for hjælp.

Jeg har/havde en veninde

som der kom sammen med en

som der ikke er en god dreng,

jeg prøvede at sige det til hende o

g nu er det endt ud i

at hun ikke gider at snakke med mig mere.

Hvordan glemmer jeg hende

eller bare indtil hun vil snakke igen?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

jeg håber det her hjælper
jeg ved ikke hvad du præcist har sagt til hende men jeg synes ikke du skal glemme hende.
hvis jeg var hende ville jeg blive glad for at høre at du bekymrede dig. så jeg synes du skal få hende til at forstå at du bare prøver på at beskytte hende og ellers skal du bare acceptere det og være der for hende.

  • pige, 16 år

Jeg syndes ikke du bare skal glemme hende
Jeg syndes du skal sige til hende hvordan du har det så kan det være at
I måske bare kan være venner og det er jo bedre at sige sandheden en at lyve for en man godt kan lide.❤️❤️🙏👊Held og Lykke min ven

  • Den hjælpende ❤️, Pige, 11 år

Hej med dig den situation du står i har jeg selv stået på anden side af så fra din venindes side da jeg selv kom sammen med en dreng der ikke var god til at starte med forstod jeg ikke de sagde at jeg skulle slå op med ham for min egen skyld og hvorfor alle var imod vores forhold indtil jeg blev venner med min nuværende bedste veninde som sagde noget til mig som gjorde jeg pludselig kunne se jeg var endt i et forhold som ikke bar med en god dreng prøv at sige til hende om i ikke lige kan snakke to minutter og hvis hun gider så prøv at give eksempler på hvorfor han ikke er god for hende det var det der fik mig til at indse at det forhold jeg var i ikke var godt og hvis hun kommer til dig efter han har været en idiot overfor hende så støt og trøst hende i stedet for at sige hvad sagde jeg

  • H, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat