Brev

Lidt spørgsmål til jer Piger (Kærester og alt det der)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂

Jeg personligt lader normalt bare tiden gå, efter jeg har været igennem et brud på et forhold.. Ellers er det en virkelig god ide at få snakket det godt igennem med en du virkelig stoler på, eller gerne flere, det har hjulpet mig hvis jeg har været ked af det efterfølgende.
Det med at blive skilt fra en person du virkelig elsker eller har elsket meget højt, det vil altid være hårdt på den ene eller den anden måde uanset hvem du er.
Hvis jeg nu sad og havde øjenkontakt med nogen, og vedkomne så smilte til mig, ville jeg højest sansyneligt bare smile tilbage, eller hvis jeg nu var interasseret ville jeg bide mig i læben, for at give udtryk for at jeg synes godt om det.
Er man ikke altid nervøs når man snakker med nogen man godt kan lide? Det er jeg i hvert fald.. Man ved aldrig hvad man skal sige, og man tænker alting rigtig godt igennem fordi man er bange for at sige noget forkert…
Det med at spørge om mærkelige spørgsmål, det er sikkert fordi pigen er nervøs og bare gerne vil vide noget om dig, men hun ikke helt ved hvordan hun skal spørge, eller hvad hun skal spørge om.
Nogen piger går rigtig rigtig meget op i drenges tøjstil, jeg personligt kunne ikke være mere ligeglad.
En drengs personlighed er for mig det aller vigtigste, så kan udseendet bare være en god bonus hvis han nu er lækker eller noget.

  • Den forvirrede pige i et langdistanceforhold, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat