Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lidt spørgsmål til jer Piger (Kærester og alt det der)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15
At håndtere et breakup er meget forskelligt for piger (nok også for drenge), nogle piger spiser en masse is og græder, andre hører sørgelige sange, nogle fjerner alt ting der kan minde en om fyren, og så er der nogle der er helt cool over det (det var kun nogle få eksempler). 🙂
Breakups er lige så hårde for pigerne, som for drenge. Selvfølgelig ligesom med det andet, er det forskelligt fra person til person. Det kommer også meget an på hvor længe man har været sammen og sådan noget, men det er helt sikkert lige så hårdt for os. 🙁 😉
Hvis en dreng smilte til mig via øjenkontakt ville jeg blive rigtig glad, jeg ville føle at nogen lagde mærke til mig og var venlig overfor mig. Alt efter hvem det var ville jeg snakke med drengen. At smile ved øjenkontakt er noget af det sødeste og bedste man kan gøre/vise, da det viser, at man er åben og gerne vil personen man smiler til. 😀
Alle er lidt ekstra nervøse, når man skal snakke med en man godt kan lide. Man virker måske meget cool omkring det, men stort set alle er lidt ekstra nervøse, når de skal snakke med en de synes er lidt ekstra sød. 🙂
Jeg ved ikke om det som sådan er normalt, men jeg tror, hvis en pige spørger dig om nogle af de ting, er hun interreseret i dig. Hvis hun f.eks. spørger hvor lang tid det tog dig at få den flotte krop, er det sandsynligvis, fordi hun har lagt mærke til den. Hvilket du/man skal tage som et kompliment.
Igen er det meget forskelligt, hvor meget piger går op i drenges tøjstil. Nogle går meget op i at drenge skal være på mode. Mens andre bare synes det er fedt, hvis en dreng, har lyst til vise hvem han er, i gennem hans tøj (også selvom at det ikke er helt på mode). Dog kan (næsten) alle piger godt lide en fyr med en god stil. ;-P
Nogle piger er efter min mening overfladiske, fordi de næsten kun går op i udseende. Jeg synes helt sikkert det betyder mest, at en fyr/dreng er sød og har en god personlighed end, at han er pæn. Det lyder måske lidt groft, men… Jeg vil langt hellere have en grim dreng/fyr, men med en rigtig god personlighed, som så også behandler mig ordentligt. End jeg vil have en totalt lækker fyr, (der næsten er photoshoppet, med six-pack og perfekt hår osv.) men hvor han behandler mig rigtig dårligt. Personlighed betyder mest! 😀
Håber meget at det hjalp! 😉
Mange venlige hilsner
Anonymous Mullen 🙂
P.S
Du må meget gerne besvare denne, om det hjalp 🙂

Det hjalp rigtig meget, tusind tak ❤️

  • Ham der skrev brevet, Dreng, 15 år

-Hvad gør piger når i skal komme jer over et breakup?
Personligt, så tager jeg det stille og roligt, hører tude-sange, men jeg får det hurtigt bedre

-Er breakups ligeså hårdt for jer?
Til tider, kommer an på om drengen er meget mere følsom end jeg er 🙂

-Hvad ville I gøre hvis en dreng smilte til jer via øjenkontakt?
Smelte fuldstændig, hvis jeg havde et godt øje til ham i forvejen

-Er i også nervøse når i snakker med dem i godt kan lide?
Ja! (:
-Er det normalt at piger spørge om mærkelige ting som: “######, Hvor mange gange svømmer du i ugen?” “Må jeg se din six-pack?” “Hvor lang tid tog det dig at få den flotte krop?”
Pas, gør det personligt ikke, men hvis jeg godt kan lide en så stiller jeg mere personlige spørgsmål.

-Hvor meget går piger op i drenges tøj stil?
Personligt, så synes jeg, at du bare skal tage noget på, der passer til din krop og til dig som person.

-Hvad betyder mest, udseende eller personlighed?
Personlighed, men udseendet er også en god ting at have med sig (:

  • Wolf, 14 år

Hej 🙂

Jeg personligt lader normalt bare tiden gå, efter jeg har været igennem et brud på et forhold.. Ellers er det en virkelig god ide at få snakket det godt igennem med en du virkelig stoler på, eller gerne flere, det har hjulpet mig hvis jeg har været ked af det efterfølgende.
Det med at blive skilt fra en person du virkelig elsker eller har elsket meget højt, det vil altid være hårdt på den ene eller den anden måde uanset hvem du er.
Hvis jeg nu sad og havde øjenkontakt med nogen, og vedkomne så smilte til mig, ville jeg højest sansyneligt bare smile tilbage, eller hvis jeg nu var interasseret ville jeg bide mig i læben, for at give udtryk for at jeg synes godt om det.
Er man ikke altid nervøs når man snakker med nogen man godt kan lide? Det er jeg i hvert fald.. Man ved aldrig hvad man skal sige, og man tænker alting rigtig godt igennem fordi man er bange for at sige noget forkert…
Det med at spørge om mærkelige spørgsmål, det er sikkert fordi pigen er nervøs og bare gerne vil vide noget om dig, men hun ikke helt ved hvordan hun skal spørge, eller hvad hun skal spørge om.
Nogen piger går rigtig rigtig meget op i drenges tøjstil, jeg personligt kunne ikke være mere ligeglad.
En drengs personlighed er for mig det aller vigtigste, så kan udseendet bare være en god bonus hvis han nu er lækker eller noget.

  • Den forvirrede pige i et langdistanceforhold, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat