Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lidt forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.

ja jeg tror han kan lide dig. der er nemlig det samme i min klasse hvis du også kan lide ham så jeg synes bare du skal spørge ham.

  • den hjælpsomme dreng, Dreng, 12 år

Hej søde
Jeg kan godt forstå din forvirring.
Jeg synes, det er lidt svært at vurdere ud fra din beskrivelse:)
I min klasse kan de her tre piger godt klappe den samme dreng bagi, selvom han har en kæreste. Men drenge ELSKER pigers opmærksomhed og omvendt.
Jeg ved ikke, om han er den her lidt populære dreng, som alle synes er lidt lækker, eller om han er mere chill.
Men jeg synes, I skal få det afklaret. Altså snakke mere sammen, inviter ham over. Måske ikke lige til at begynde med. Men få hans snap og snak med ham.
Jeg gjorde det samme med en dreng, jeg mødte i sommers. Vi blev også rigtig tætte og næsten kærester. Men det skal ikke tage modet fra dig!

Held og lykke hilsen Soul.

  • Soul, Pige, 13 år

Hej pige på 13 har prøvet det samme med en dreng der kunne lide mig og gjorde de samme ting, drenge er en smule forvirrende så når han ignorere dig betyder det bare han er i gang med nået andet der lige interessere ham ellers kan du altid spørge det er ikke så akavet som det lyder👍 Held og Lykke du er en stjerne✨❤️

  • Summer, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat