Brev

Lidt for populær….

Hey,

Jeg er en dreng på 15 og går i 9. klasse.

Jeg har hen over tiden lagt mærke til at en deeeel piger fra min klasse kan lide mig eller har et crush på mig. Jeg er rimelig populær i klassen, og det kan jeg selvfølgelig godt lide, men problemet ligger bare i at jeg føler folk kan lide mig lidt for meget…

Det lyder måske som en drøm for mange, men jeg er sgu begyndt at blive lidt irriteret over det, når 6-7 piger nedstirrer mig i timen og hele tiden vil have kontakt med mig i frikvarterene. Det forstyrrer mig og kommer lidt i vejen for mine venner.

Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få gjort en stopper på det? Altså jeg har ikke lyst til at bare være et røvhul overfor dem, og få dem væk på den måde, men på samme tid ville det være ret så akavet at skrive til dem og sige de skal holde distance.

Nogle der har nogle tips?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

prøv at tal med dem der kan være de holder op eller tal med en lære

  • den hjælpsomme pige, Pige, 10 år

Jeg elsker virkelig at du start ud med “Hey!”
Men altså du kan prøve bare fyre en masse dårlige jokes af konstant.

  • Mesteren i dårlige jokes, Dreng, 14 år

prøvv at være ldit mere kikset er selv en dreng i 9 klasse og vil ønske jeg var dig på at skille dig lidt ud så de ikke syndes det bedste og ikke gider snakke til dig okey ik det bedste råd meeeeen håber det hjalp lidt

  • dreng i 9 klasse, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat