Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

LGBT+

Hej jeg er en pige på 10 snart 11 år.

Jeg er meget på tiktok

og har en kæreste,

jeg har fundet ud af and jeg er pansexuel

og min kæreste er lesbian.

Vi ved ikke hvordan

og hvornår vi skal sige det

og at vi er en del a lgbt+

Drengene fra vores klasse er homophibic

og vi kan ikke fortælle det

fordi alle vil sintes det er mærkeligt

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er en pige på 12 år og har haft det samme problem. Hvis du ved at drengene i din klasse er homofobiske, skal du nok holde dig væk fra at fortælle dem, og hvis du er tryg ved det kan du fortælle dine forældre eller andre familie medlemmer. Håber det løser sig.

  • KoenL, Pige, 12 år

I behøver ikke sige det til nogen. Det er ikke ret mange 10-årige der ved hvad de er, det kan skifte hele tiden. Så du behøver ikke sætte en etiket på dig selv. Bare vær dig selv glem ikke at være et barn. Det er vigtigt! Man kan nemt kigge alt for meget i medier og brevkasser og alt muligt og tro man er det ene og så det andet.

  • E, Pige, 16 år

Vil sige at det er meget normalt at nogle drenge, prøver på at virke seje. Også siger folk også tit nedladende ting når de selv er usikre på sig selv.
Ellers så behøver du heler ikke at sige det, 10 år er en meget tidlig alder at finde ud af det i og du har mange år i endnu, du kan sagten skifte mening under vejs og ellers er det bare pisse sej du allerede ved det nu.
Man skal aldrig sige noget man ikke er klar til.
Du skal eller bare stå ved dig selv og være ligeglad med hvad andre tænker om dig og din kæreste.

  • Den ukendte, Akønnet, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat