Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis det hjælper dig, kan du sige til dig selv at du ikke nødvendigvis behøver at sætte en “label” på din seksualitet. Det kan ske at man i løbet af livet bliver tiltrukket af noget andet, end man gjorde da min var ung, i takt med at man udvikler sig.
Jeg ved at det for nogen kan være en lettelse ikke at sætte et label på. Imens andre har mere behov for at vide præcis, hvem og hvad de tænder på.

  • J, Pige, 18 år

Altså jeg er til begge køn. Jeg føller mig også tiltrækker altså jeg er bi men har kun været kærester med piger så jeg tror bare at det er normalt

  • Panzexuel nonbinære :), Nonbi:), 12 år

Hej søde,
Jeg er faktisk biseksuel, og har været i sengen med begge køn. Jeg kan sagtens følge dig i det med at bryster er mere attraktive end en pik. Vi piger forstår hinanden langt bedre end drenge forstår os.

At være sammen med en pige, er noget helt specielt. Da jeg var yngre, fjollede jeg og veninderne rundt, har været seksuelt sammen med flere af dem. Det var en rigtig god måde at lærer sin krop og seksualitet at kende på.

Modsat dig havde jeg dog et crush på en dreng, det at få pik er himmelsk på en helt anden måde. Jeg kan rigtig godt lide begge dele, også i dag hvor jeg er gift, og har børn.

Jeg endte med en mand i mit liv, fordi jeg forelskede mig i ham. Mit bedste råd til dig er, at du kan gøre som jeg, prøv at vær sammen med en pige, en dreng. Husk du har masser af tid til at finde ud af dig selv i.

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat