Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Langdistance?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv været der men måtte opgive. Trangen til regelmæssig seksuelt samvær blev for stor og det går bare ikke når man bor i hver sin ende af landet. Jeg tror ikke på langdistance-forhold.

  • Nike, Pige, 16 år

Det er svært at have et langdistance forhold, men hvis du gør der umage så kan det faktisk godt gå. Jeg bor selv på Jylland og har en kæreste på Fyn. Vi har været kærester i 1 1/2 år nu. I starten er det svært men når man væbner sig til det er det faktisk fint nok.

  • Anonym, 16 år

Hej pige på 15.

Jeg vil sige at det er muligt at have et langdistanceforhold i den alder hvis det er de rigtige mennesker.

Er i startet på sex? Det ved jeg ikke men hvis det er sagen så tror jeg det er en god idé at sige til hinanden at det er ok at i går i seng med andre. Lysten kan være stor specielt når man ikke mødes så ofte, det er bedre at i begge er med på den end at en får sig hjerte knust.

Hvad med at du spørger om i kan mødes og snakke igennem? Så det hele kommer på plads og der ikke er nogen misforståelser, det kan være at han ikke er med på den… Men så må du være glad for at du mødte et menneske du var så glad for.

Så jeg synes i skal give det et forsøg, hvis det ikke virker så er det sådan det er. Det gør ondt og man føler at man aldrig stopper med at tænke på personen, men det gør man!

Du må have det godt!

  • Getty, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat