Brev

Lang distance forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Et langdistanceforhold kan være super svært og hårdt for begge parter – jeg taler af erfaring. Sidste år, flyttede min kæreste til København i 8 måneder (jeg selv boede i Nordjylland) og for et par måneder siden flyttede jeg til England, hvor jeg skal være i et år. Det ER hårdt, men det er også til tider sundt at savne hinanden, for når man så ses.. Så er det helt ubeskriveligt.
Mit råd; konfrontér ham. Intet ændrer sig, hvis ikke du åbner op om dine følelser. Hvis ikke han er interesseret, og du ikke har nok i et venskab med ham, er det helt okay og helt normalt. Du kommer ovenpå, og med tiden vil I måske finde kontakten igen og prøve forfra, som venner.

  • Englænder, Pige, 18 år

Altså i ung alder som 15, er det nok ikke det bedste med et lang distance forhold. Da det kan tage hårdt på ens kræfter, da man har så mange ting man skal se til heletiden

  • Anonym, Pige, 17 år

Hejsa.
Jeg er selv i et lang distance forhold med en der bor 4-5 timer væk. Det er jo selvfølgelig ikke det samme som et “normalt” forhold. I det “normale” forhold, ser man jo tit hindanen. Men i det lang distance forhold, kan det være rigtig hårdt at bo så langt fra hinanden! Man savner ualmindeligt meget hindanen.
Jeg syntes distancen er det værste. Men ellers er det ligesom et “normalt” forhold.

Mvh Pige i lang distance forhold

  • Distance pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat