Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lang distance forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg har selv et langdistance forhold, og jeg kender godt din følelse. Jeg vil selv rigtig gerne møde ham, problemet er vi ikke kan møde lige nu, og jeg kan se det samme gælder for dig.
Jeg synes du skal gå efter din mavefornemmelse! Hvis du virkelig godt kan lide ham, så synes jeg I skulle mødes. I kunne måske også snakke om det, og du kunne måske fortælle ham hvordan du har det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej! Det lyder virkelig som om at det du har skrevet, kunne være noget jeg havde skrevet. Jeg kan godt høre at du har tænkt denne her situation meget grundig igennem. Jeg kan personligt godt lide at dele det op i hvad er det værste tænkelige og hvad er det bedst tænkelige. Det kunne være: jeg blev kidnappet-han falder for mig. Så er det vigtigt at man så tænker at de her to ting realistiske og hvis hvordan kan vi forebygge dem? Nu er kidnapning ikke særlig realistisk, men for at gøre en mere tryg kunne man vælge et offentligt sted at mødes…
Jeg synes personligt at det er meget betryggende at, at have en s escapeplan i baghovedet. Ikke fordi at der altid er noget at være bange for/eller bekymre sig for, men fordi at det kan virke sindssyg betryggende.
Rigtig mange af de ting vi går og tænker ligger i words Case scenario altså ting meget lav sandsynlighed for at blive til virkelighed. Så jeg tror at mit bedste råd ville være:

1) ring til ham: og fortælle ham om dine bekymringer og om din usikkerhed om hvor vidt han rent faktisk lide dig..
2) aftale et sted at mødes vel nogle sikre rammer og et start og slut tidspunkt på mødet.
3) lad kontakten naturlig fortsætte, hvis han ikke vil snakke med dig mere så nok ikke den rigtig til dig….

Det er nok mit bedste råd
Alt held og lykke!
Mvh

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat