Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Land distance forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Angående det med computeren, sig virkelig hvordan du har det, du må genre hidse dig op, det er jo ham der er helt skør. Hvis han er en sød fyr udover det, synes jeg at du skal prøve at se positivt på lang distance. Og selv hvis du ikke kan se ham i noget tid pga corona, ikke lad den ødelægge forholdet.

  • Anonym, 16 år

Hey der

Jeg syntes det er et super godt “spørgsmål” eller nærmere et bud på vejledning.
Du skal først og fremmest lige huske én ting; det er en dreng, ikke en pige du har med at gøre.
Lad mig lige give dig et tip eller to. Du er en pige, det vil sige at du har flere “følelser” hvad det angår “kærlighed”. En dreng i den alder er stadig en knægt, ikke en som sådan en “ung mand”. Du skal give ham tid, jeg ved at det kan være svært, men sån er det altså. Bare fordi at han lige skal spillet et spil eller tre, betyder det virkelig ikke at han ikke kan lide dig, eller sætter noget andet højere.
Corona tiden er svær for alle. Det kan være at hvis han nu spiller cs-go at det er sådan han ser sine nære venner, men lad ikke virussen vinde, du skal give ham tid, og dig selv tid. Hvis dette her skulle fortsætte efter alt det her, og han SLET ikke vil se dig iller skrive med dig, så kunne du overveje at gøre det over.
Mit råd er tid. Det løser det vent og se. Kærlighed er en svær ting at have og få, men når du har den skal du passe på den.

Jeg håber virkelig at det kan bruges

Mvh Dreng på 15

  • Anonym, Dreng, 15 år

hej pige.
jeg har selv oplevet noget i den stil, og der hjalp det bare at snakke om det med ham, spørg ham om han stadig synes at detgår godt eller noget, der er ingen fejl i at snakke med ham om det, det kan gøre jeres forhold stærkere.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat