Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush får mig til at grine

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja jeg synes egentlig bare det er fedt, hvis jeg kan få en pige til at grine. Jeg synes heller ikke du skal føle dig som en idiot , hvis du griner ad noget han siger eller gør, det er der jo ikke noget galt i at du gør. Jeg kan helt generelt godt lide mennesker, der har nemt til smil og nemt ved at grine😊

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg er så dårlig til at kvæle grin jeg griner ad alt, og for det andet så tror jeg faktisk drenge synes det er fedt når de kan få piger til at grine

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er kun en god ting at være vild med nogle og det er godt og tro mig drenge syntes ikke at piger er mærkelige fordi de fniser meget de syntes bare det er sødt drenge elsker at få piger til at smile og grine jeg sider og får råd af en dreng derfor ved jeg det og husk girl power

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat