Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kysset min bedste ven

min bedste ven er en pige på 14 år

men nu har jeg været forelsket i hende i et halvt år

men hun kan ikke lide mig men hun har sagt at hun har kunnet lide mig en gang men ikke mere.

og så i går så kyssede vi på munden og hun kan stadig ikke lide mig siger hun

men ved ikke hvordan jeg skal få hende til at kunne lide mig

hvad skal jeg gøre.

MVH. en dreng på 14

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Super skønt med en god ven! Jeg ved at det er en svær situation – da jeg selv har stået i den, bare i samme rolle som pigen. Det er også svært for hende. Min nuværende kæreste, efter 1,5 år, vores forhold startede ud med at vi var venner, han havde følelser for mig, men jeg havde ikke de samme for ham. Det var virkelig hårdt, også for mig, fordi det betød jo ikke at jeg ikke holde af ham! Vi lod det ikke have den store effekt på vores venskab, men vi sørgede derimod for bare at have det godt sammen som venner. Så begyndte jeg langsomt at få flere følelser for ham – og nu er vi her. Så mit råd er at give det tid og plej jeres venskab, så skal det nok gå!

  • Lea, Pige, 18 år

Mega fedt at i har kysset!
Jeg har selv en bedste drengeven, og han har sagt til mig, at han er lun på mig.
I starten tænkte jeg ikke på det, og at det nok bare var for sjovt at han sagde det.
En dag hvor vi havde været sammen, hjemme hos ham, ved jeg ikke hvad der skete, men jeg kunne bare ikke stoppe med at tænke på ham. Jeg var forelsket i ham!
Det kan jo være, at det samme sker for dig?
Jeg vil heller ikke give dig falske forhåbninger, men nogle gange hjælper det bare at slappe af i det der sker og bare prøve at være dig selv<3
Held og lykke.

  • Filipa, Pige, 14 år

Hej! Først og fremmest er det utroligt vigtigt at pointere, at det er et super godt og vigtigt spørgsmål, som mange drenge og/eller piger sidder med. Jeg har selv stået i situationen, hvor jeg åbnede mig op for min bedste ven og sagde mine følelser – ligesom ‘din dame’, så kunne min heller ikke lide mig på den måde – desværre sluttede romancen for os der, men vi forblev venner. Pointen i dette svar er ikke, at du skal opgive alt håb – du skal dog fortsætte, holde hovedet højt – lykkes det ikke, så er det sådan det er. Om hun er i dit liv som ven eller kæreste, er ikke det vigtigste, bare i er der for hinanden.
Mit råd er, at du skal vise du elsker hende. Når du har gjort det, så skal du vise, at dine følelser ikke ændre sig. Prøv også at tyde hendes signaler, rødmer hun? virker hun afvisende? eller signalerer hun, at i bare er venner? Keep up the good work, så skal hun nok blive din!

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat