Brev

kysset min bedste ven

min bedste ven er en pige på 14 år

men nu har jeg været forelsket i hende i et halvt år

men hun kan ikke lide mig men hun har sagt at hun har kunnet lide mig en gang men ikke mere.

og så i går så kyssede vi på munden og hun kan stadig ikke lide mig siger hun

men ved ikke hvordan jeg skal få hende til at kunne lide mig

hvad skal jeg gøre.

MVH. en dreng på 14

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg stod i nogenlunde samme situation for nogle år siden, bare som pigen. jeg kunne ikke rigtig lide drengen på den måde men vi kyssede lidt en aften men bestemte os for at være venner, vi blev næsten bedste venner og så kom vi faktisk sammen lidt på grund af at han fik mig til at kunne lide ham på den måde lidt! det var cool og vi havde det super hyggeligt! men altså jeg mener også at du skal go for it! men stadig tage det stille og roligt.

  • Anonym, Pige, 15 år
Svar

Jeg har selv været igennem det samme bare ikke med min bedsteven, og du skal bare ikke lade hende gå eller give slip på det få hende til at vide at du kan lide hende og jeg er sikker på at hul også kan lide dig prøv og spørg lidt ind til kysset og se hvordan hun reagere hvis hun bliver underlig så lad være med st snakke mere om det men hvis hun rødmer eller smiler osv. Tror jeg godt du ved hvad du skal gøre😉😙 held og lykke

  • Anonym, Pige, 14 år
Svar

Hun kan sikkert rigtig godt lide dig hun indrømmer det bare ikke hvis hun kaster sig over dig og kysser dig på munden er hun helt klart vild med dig

  • Sofie, Pige, 17 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat