Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysset med vens flirt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven,
Har jeg forstået det rigtigt? De ikke kærester, men de har en aftale om ikke at kysse med andre? Hvis det korrekt, har hun brudt deres aftale, også er spørgsmålet om hun også være risikere at være ham utro?

Du kender din en bedst, så spørg dig selv, skal du sige det, og risikere at ødelægge det hele for ham. Jeg mener det sgu ikke smart at du srlv har kysset med hende. Hvorfor gjorde du det? Var det i fuldskab?

Uanset hvad du gør, vil det ende med at såre nogen. Hvis jeres venskab er I risiko er chancen for tilgivelse nok større, hvis du selv siger det, end hvis han selv finder ud af det.

Hvad nu hvad nu hvis hun en dag bliver rigtig sur på dig, og vil have dig ud af hans liv. Hvad skal forhindre hende i at sige, at du kyssede hende til en fest mod hendes vilje og at hun lovede ikke at sige det, fordi du truende hende? Siger ikke det sker, men jeg synes det bedre at få det sagt end at tie stille.

Held og lykke 😊

  • A, Pige, 22 år

Hvis hun direkte selv sagde, at du skulle bukke dig ned og kysse hende, så var det vel ikke så meget dit initiativ. Du skulle selvfølgelig have sagt nej og ladet være, men det er jo lige så meget hendes skyld. Jeg synes, du skal snakke med din ven. Sige, at det var hende, der lagde op til det.
Hvis nu situationen var en anden, og hun ikke havde sagt at du skulle kysse hende, ville du så have gjort det? Hvis du ikke ville det, så kan du jo sige det til din ven. At det udelukkende var, fordi hun sagde det, og så blev du fristet (var du fuld?. hvis du var det, så sig det, for det skaber måske mere forståelse fra hans side. Det kan jo ske for enhver).

Men ikke leg med på hendes leg, om ikke at sige det. Hvis I holder det hemmeligt, så virker det endnu mere, som om der er noget romantisk mellem jer, som I vil skjule for jeres ven, og så kommer han måske til at stole endnu mindre på jer begge to.

jeg håber, du får løst situationen, uden der er nogen der bliver såret(:

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat