Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kyssede med en

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Jeg er selv en dreng som snart bliver 17

Forstå godt du er forvirret jeg har selv prøvet det men har ikke haft følser med i det har selv været fuld når jeg har gjort det
Men hvis i skriver sammen så kan du spørger hende om hun var fuld og lå følser i det

Held og lykke med det🙂

  • Vi er som vi er, Dreng, 16 år

Halløj!
Prøv at læg mærke til hvordan hun opførte sig før aftenen og nu. Hvordan hun kigger på dig eller ikke kigger på dig, og skriv med hende for at finde ud om hun er interesseret eller afvisende 🙂

  • Mig, Pige, 14 år

Heyy
Jeg er godt nok den første pige der svarer.. men er 15 næsten 16 og skal selv til at på efterskole. Jeg er enig med de andre i, at du bare kan skrive lidt med hende og så lidt casual spørge om, hvordan hun havde det den aften, var hun fuld osv. osv..

Jeg synes dog også, at du ikke behøver at spørge ind til det, da det godt kunne lyde som om du ikke er interesseret, eftersom du skal på efterskole. I stedet bare tage det som det kommer, hvis hun så skriver eller spørger kan du bare sige at det var hyggeligt, men at du ikke er klar på noget seriøst lige nu. Bare sørg for at hun også er okay, be nice you know :))
— ved selvfølgelig ikke, om alt det ovenstående var en mistolkning af din besked, men ville bare give dig mine holdninger til det hele.

Held og lykke med pigen og efterskolen!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat