Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kyssede med en dreng, og nu ignorerer han mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 Jeg synes du skal komme videre, der er mange drenge i denne Verden som ville være gode for dig, det var jo dit første kys. Du var jo også fuld, og når man er fuld kommer man til at gøre alle mulige ting.

  • L., Pige, 17 år

Tror du skal passe på med at lægge for meget i det. I var fulde og havde en god aften sammen og det var det. Han er ikke din kæreste og tror bare du skal være ligeglad med ham. Der er massere af drenge jeg er 16 ligesom dig og har aldrig kysset med andre end min lillesøster og det er ikke engang et rigtigt kys. 😊

  • Emil, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat