Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kysse til fester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige. Det er simpelthen så flot at du skriver herind! Jeg kan rigtig godt forstå at du kan blive rigtig usikker på dig selv ved tanken om at alle andre piger bare har kysset….og ved du hvad det har jeg også tænkt selv men så lærte jeg en ting spm jeg stadig er ved at lære…. nogengange spørger jeg mig selv…. Vil du helst kysse med en sød fyr som du er forelsket i? Eller helst kysse bare for at få det overstået? Jeg kan godt forstå det er svært men vær nu sød at vælge det sidste søde pige…. Det er meget godt at vente til du finder en rigtig sød fyr som du er vild med i stedet for bare at kysse for så vil du nok sikkert blive mega forvirret og komme til at fortryde det…. Og det skal du jo helst ikke vel? Prøv og sig det her til dig selv og så tænkt grundigt over det jeg har skrevet! Jeg var selv helt besat af kærester og kysserier at jeg faktisk ikke tænkte på om jeg var klar og det tror jeg faktisk ikke jeg er…. og det helt okay du ikke har kysset nogen…. Det helt okay du ikke har en kæreste eller en du er vild og forelsket i …. Tag den med ro søde …. Det hele skal nok gå… alle tingene kommer og det ved jeg…. Måske når du mindst venter det og slet slet ikke var klar over det! Jeg ved det kommer – sådan en sød pige som dig! Det skal nok gå…. Måske gem mit svar og tænk lidt over det…. Ikke? Og så skriv da gerne til de mest sødeste og dygtigste rådgivere her på BørneTelefonen eller måske sexlinjen. De alle søde og de bidder ikke men …. Heller Lykke søde- og tag den nu med ro! Vent på ham! Vent på det sker! Du skal nok nå det! – ved godt det svært og du bliver rigtigt usikker men jeg ved det sødeste

  • Sara pigen 1 ❤️❤️, Pige, 14 år

hej

jeg synes du skal tage en af dem med udenfor hvor der ikke er nogen også bare stå og snakke lidt også tag et skridt efter det andet.

  • Anonym, Pige, 15 år

Heyy
Da jeg gik i folkeskole, var jeg ogsaa i en stor vennegruppe. Vi er enligt stadig venner men ja.
Jeg var den eneste som ikke havde kysset nogen, men jeg var til en fest i sommers hvor jeg fik mit foerste kys. Jeg valgte ikke at flygte for en gangs skyld. Jeg vil bare sige du skal kaste dig ud i det, en du har det godt med eller en helt fremmed? Du er kun 14, du har god tid.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat