Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal prøve at kysse ham tilbage fordi jeg er helt sikkert ikke han syntes du er dårlig til at kysse og hvis han syntes du er dårlig så kan i måske øve jer på hinanden eller kan du tage din bedste veninde og prøve at kysse på hende😄

  • Anonym pige, Pige, 13 år

Hej

Jeg vil sige at du ikke skal føle noget pres fra dine veninder for de kan være ligeglade. Hvis du synes det er dem der presser dig til at gøre det skal du bare fortælle dem at du ikke er klar. For mig lyder det som om du ikke helt er klar og så skal du altså bare vente til du er det. Du har ikke skrevet noget om din kæreste så jeg ved ikke om han er sød og forstående og sådan, men hvis han er, så synes jeg du skal snakke med ham om at du ikke er klar. Og hvis du faktisk er klar men bare er bange for at gøre der forkert vil jeg bare sige: jeg har været kærester med en i 2 måneder cirka og han har været på efterskole her indtil sommerferien så vi har kun kunnet FaceTime. Da han så kom hjem har vi kunnet være sammen og det har vi også været næsten hver dag. Han havde haft en kæreste før og prøvet alt, mens det her var helt nyt for mig. Over FaceTime fortalte jeg ham at jeg var bange for at jeg var dårlig til alt det der (fx at kysse) og han sagde bare at det kom og at det var ligemeget. Så seriøst søde, bare snak med ham om det. Enten sig du ik er klar, eller sig at du er bange for at du er dårlig. Jeg er sikker på han tager det pænt<3 held og lykke og håber du finder ud af det!

  • Anonym, Pige, 15 år

Mig og en veninde øvede os på hinanden da vi skulle lære at kysse. Det var supergodt at øve for det er faktisk ikke så nemt som det ser ud til. Men “træningstimerne” med min veninde hjalp virkelig så i dag synes jeg jeg er ret god det. Så måske det var en ide for dig hvis du har en tæt veninde?

  • M., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat