Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kys og fester

Hej alle sammen

Jeg er en dreng på 15 år

og har aldrig kysset et pige før

og alle mine venner har

så jeg syntes det er lidt akavet

at gå til fester med mine venner

fordi jeg ved jeg ikke kommer til

st lave så meget til dem

Ved ikke om det bare er fordi jeg er grim

eller hvad der sker

men vil gerne have noget hjælp

hvis nogen gad 🙂

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Vær selvsikker i factet, at det er okay. Hvis du føler dig pinlig med det og ikke ved hvad du skal gøre, kan du altid sige, at det bare ikke er noget for dig. Hvis du vil charmere nogen direkte, skal du også bare vise din selvsikkerhed, og tænke med dig selv, at du nærmest bare er “bedre” end alle de andre;)

  • Anonym, Pige, 17 år

Hey du. Det er helt okay ikke at have kysset nogen. Og man skal slet ikke gå rundt og tænke man er grim fordi man ikke har kysset en pige endnu. Du skal self ikke have det akavet med at gå til fester med dem fordi du ikke har kysset en pige. Hvis du har lyst til det skal du jo self gøre det men hvis ikke sp prøv at sig det til dine venner. Den gang jeg var 15 havde jeg heller ikke kysset nogen og stod lidt i din situation. Jeg sagde det til mine venner men formulerede det på den måde at det ikke betyd de skulle stoppe med at kysse hvis de havde lyst. Nogen gange er det bare godt at få det ud. Det er også en god ide at vente med dit første kys indtil du finder den rette du vil have dit første kys med. Håber du kunne bruge mit svar skønne dig

  • Vil bare hjælpe, Pige, 17 år

Heyyy du!

Ugh, hvor kan jeg godt forstå du føler det irriterende – jeg stod i akkurat samme situation for ca. 2,5 år siden, hvor jeg aldrig havde kysset en pige.

Jeg følte mig også udenfor og forkert og håbede der snart ville ske noget.

Og så en dag, lige pludselig kom det – helt naturligt (trods mine venner hurra’ede, da de godt vidste jeg ikke havde haft mit første kys). Men du skal tage det stille og roligt min ven. Det kommer ligepludselig, og der er intet forkert i det. Jeg er selv også jomfru stadig, og jeg gør også mit bedste for at overbevise mig selv om at det er okay, selvom jeg er 18 om lidt.

Der er INTET forkert i det, og du skal da selvfølgelig stadig tage med til festerne, så du kan få en god aften og hvem ved – potentielt få dit første kys (jeg fik mit til en fest, hvor en pige spurgte om jeg ville have et kys, og så tantekyssede jeg hende, da det var det jeg troede hun mente, men lige pludselig stod vi og snavede)

TL:DR, intet er unormalt – det kommer lige pludselig ud af det blå. Og det er dejligt når det sker😇

Vh
*****

  • Ham der, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat