Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kys

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jo, det er nok ret normalt

  • idi, Pige, 10 år

Det er fuldstændig almindeligt at blive tændt ved at se noget eller tænke noget. Jeg fik selv fornemmelser da jeg var 12 hvis jeg fx så nogen på film tungekysse. Nu skal der lidt mere til så i dag ser jeg porno hvis jeg skal tændes ned til “lillepigen”. I dag er jeg begyndt at se lidt til drenge men dengang “løste” jeg det lidt sammen med en veninde. Under dække af at vi ville “lære at kysse” kyssede vi på hinanden og jeg kan love dig det kunne også mærkes ned i “lillepigen”. Så det var måske en mulighed for dig?

  • Irmelin, Pige, 15 år

Altså det kan være et tegn på at du er liderlig. Måske skulle du prøve at røre ved dig selv, hvis du ikke har nogen du kan kysse😉 Men ja, synes det er helt normalt

  • T, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat