Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kys

Hej

Jeg er en pige på 15 år

Jeg har aldrig prøvet at kysse før

Jeg ved heller ikke hvordan man gør

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du kan øve dig med evt to fingre.
Langefinger og penge finger.

Brug den del der er tærter på knoerne, og forstil dig langefinger er overlæbe, og pegefinger er underlæbe, mens mellemrummet er munden . Fugt dem og brug dine egne læber til at kysse. Start med at pegefinger er mellem dine læber, og kør dem fem og tilbage på stykket mellem din kno og der hvor du bøjer din finger. Bevæg dine læber mellem de to fingre, gør hvad der føles rigtigt. Forestil dig du kysser en, evt dit crush. Find en følelse der er dejlig for dig.

Øvelse gør mester søde ❤️

  • A, Pige, 21 år

Jeg tunge kyssede en anden pige i første klasse.
Jeg fortryder det virkelig meget, fordi jeg føler det ødelægger lidt det med at skulle have et ‘specielt’ første kys.
Jeg synes ikke, at du burde være pinligt berørt (hvis du er det) af at ikke have haft dit første kys, siden du heller ikke er voksen endnu, så der burde være masser af tid til at få sit første kys.
Mvh. Pige på 13 år.

  • Elizabeth, Pige, 13 år

Okay, ved du ikke kommer til at kunne bruge svaret, men ville bare sige at jeg også er 15 og har heller ikke kysset endnu. Eller i det hele taget haft noget med nogle. Og alle andre af mine verber har haft noget med nogle og hat det nu på min efterskole. Det kan godt føle lidt trist en gang i mellem. Tror bare at man skal vente indtil der er en der kan lide en og ikke virker desperat.
Hilser en der har det på samme

  • G, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat