Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bøsse crush

Hej jeg er en pige det kan lide en dreng.

Der er en dreng jeg kan lide siden 4 klasse

Han er mega sød og sjov

Problemet er bare

at han har lige sprunget ud som bøsse.

Jeg har prøvet at ligge mine følelser for ham væk

men jeg kan ikke lade være med at tænke på ham.

Hvad skal jeg gøre?

Kh pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forestille mig at det er lidt svært for dig. Når man snakker følelser, så kan det være svært at lægge dem væk, jeg har aldrig oplevet det du gør men, hvis det var mig, så ville jeg i det mindste stadigvæk være venner med ham, selv hvis han ikke kan lide mig eller piger overhovedet. Det bliver svært i begyndelsen, men han lyder ret hyggelig at være sammen med og du har jo kendt ham i flere år. Og hvem ved? Måske finder du en anden at have et crush på, men man behøver ikke at tænke for meget over det. Du er stadig 14 så kærlighed og crushes og alt det der kan være forvirrende, men alt bliver okay hvis man bare trækker værret dybt, og tager et skridt ad gangen.

Hilsen fra T.L.S

  • T.L.S, Pige, 15 år

Har prøvet noget lignende det ik fedt, men hvis han kan er homoseksuel så kan han ik gøre noget ved det og det kan du heller ik. Jeg har lært at acceptere det, det kan være du også kan og ellers så bar fortsæt med at være venner og ik fortæl du kan lide ham for at gøre det akavet. Der findes mange drenge i verden og chancen for det ham der er din soulmate er lille find en anden girl

  • Nej, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat