Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kusine❤️

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I Danmark er det både lovligt for fætre og kusiner, at være kærester, have sex med hinanden, blive gift og få børn. Det hellere ikke ualmindeligt, at fætre og kusiner gifter sig. Det i skal være sikrer på, er hvordan jeres forhold kan påvirke jer og hele familien. Ikke kun når i er kærester, men også hvis i slår op. For hvis i slår op, vil i stadigvæk se hinanden til familie begivenheder. Det skulle i helst kunne, uden konflikter.

Jeg synes I skal tag det slow og vente nogle år. Havde i være 17 – 18 år. Ville jeg have sagt go for it. Men det kan ske så meget i jeres liv, at det ikke holder. Jeg synes i skal snakke sammen. Tal om fordele og konsekvenser. Find ud af om i skal vente, eller blive kærester nu.

Hvad angår dine venner. Ja de vil nok synes det mærkeligt. Men det må de om, de vil måske drille lidt, men er de gode venner, vil de også acceptere det. I sidste ende kommer det ikke dem ved.

Held og lykke til jer begge, håber i finder ud af det ❤️

  • A, Pige, 22 år

Mig og min fætter står i samme situation vi vil gerne være kærester. Men er bange for hvad folk vil sige til det. Så vi holder det skjult at vi sover sammen (dog har vi ikke sex) og kysser med hindanden. Så er rigtig glad for så mange gode svar her.

Tak for det allesammen😊

  • Ida, Pige, 13 år

Hej med dig

Min storebror og min kusine er kærester og det har jeg ikke noget imod. For de er virkeligt søde begge to og gode ved hindanden, og synes ikke man skal adskilles bare fordi man er fætter og kusine. Men husk på at det kan være et problem hvis I nu kommer til at hade hindanden. Så ligemeget hvad skal I være gode ved hindanden og kunne gå tilbage til at være være venner hvis I nu finder ud af at I ikke fungere sammen som kærester. Ellers bliver det neget akavet til så noget som familiefester. For I kan ikke slippe af med hindanden.

Har også lige læst lidt på nettet og det er helt lovligt at være kærester, blive gift, dyrke sex og få børn sammen som fætter og kusine. Så vil egentlig bare sige go for it. Ingen skal skille jer ad hvis I nu elsker hindanden. Men bare husk det jeg sagde hvis I nu slår op.

  • Alba, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat