Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skal jeg slå op?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tjah…. Mit råd er ihvertfald at: Næste gang i er alene, kan du tale med ham om at du ikke vil have at han lyver. Hvis du syntes det, kan du også sige at det er OK at være sammen med andre, bare han ikke lyver! Hvis du vil, kan du også google det. Det hjælper altid:]

  • Lucky lucky 🍀, Dreng, 12 år

Hej
jeg vil personligt selv ikke have en kæreste som lyver overfor mig. At kunne stole på hinanden, og være ærlige med hinanden, er det vigtigste i et forhold. Jeg synes måske at du skal snakke med ham om det og så sige at hvis han gør det igen så slår du op med ham, det kan godt være at det er svært at sidde og sige til ham, men igen tillid er bare så vigtigt.

  • anonym, Pige, 14 år

Hej i første gang jeg læste dit brev var jeg ikke i tvivl om at jeg syntes du skulle slå op len efter at gave tænkt lidt over det synes jeg måske ikke mere at det er den bedste løsning at slå op det virker som om at grunden til han har løjet overfor dig er fordi han ikke ville såre dig eller gøre dig sur og selvom jeg ikke synes det er i orden eller en god undskyldning tror jeg at han gjorde det i den bedste mening og fordi han ikke ville gøre dig ked af det. Jeg synes at i skal tage en snak sammen om hvad i forventer af hindanen i forholdet fx. tillid og hvad der en go og hvad der er no go så i ved hvad den anden vil blive ked af i gør jeg havde selv den snak med min ex og da han ikke synes at det jeg forventet og det jeg synes var no go var i orden slog vi op håber det kan hjælpe dig

  • HM, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat